Cetatenesti

Aradenii ? multumiti de locurile lor de munca

11.05.2007 ⋅ 0 comentarii

În sondajul nostru de astăzi am încercat să aflăm cum văd arădenii meseria care şi-au ales-o, domeniul în care lucrează, iar pentru acest lucru, le-am adresat următoarea întrebare: „Sunteţi mulţumiţi de profesia pe care v-aţi ales-o, iar dacă ar fi o luaţi de la capăt care ar fi meseria pentru care aţi opta, şi nu în ultimul rând spuneţi-ne care credeţi dumneavoastră că este cea mai bănoasă meserie din România la ora actuală?”

Adrian S., paznic: „Da, merge, ce pot să vă spun. Nu se câştigă foarte bine, dar nu avem ce face. Nu m-am gândit niciodată la ce anume aş fi putut opta, sau care ar fi cea mai bănoasă meserie…”
Boşca Sebastian, tâmplar: „Nu ştiu ce să vă spun, eu cred că sunt mulţumit de ceea ce fac, poate nu aş fi sincer cu mine dacă aş spune că nu câştig cât de cât bine! Dar, bineînţeles că întotdeauna este loc de mai bine. Dacă ar fi să o iau de la capăt, sigur aş alege aceeaşi meserie, îmi şi place foarte mult ce fac. În domeniul tâmplăriei lucrez!”
Rus Adelina, studentă: „Sunt încă studentă, nu lucrez. Şi nici nu mi-am căutat încă ceva de lucru. Mai am timp să studiez piaţa muncii din Arad. Nu pot să nominalizez nişte meserii bănoase, poate toate aduc câştiguri substanţiale dacă ştim cum să le practicăm.”
Mancea Sorin, student: „Meseria pe care mi-am ales-o? Pot spune că sunt mulţumit de ea. Mai grav este că termin facultatea şi nu o să am unde să lucrez. La Teologie sunt student, aş opta şi a doua oară pentru această meserie, este cred eu una bănoasă, însă se găsesc foarte greu parohiile…”
Anonim: „Sunt mulţumit, cât de cât! Câştig suficient ca să mă întreţin. În domeniul construcţiilor lucrez. Dacă ar fi o iau de la capăt, nu ştiu sincer pentru ce meserie aş opta, care ar fi cea mai bănoasă!?”
Valeria C., soră medicală: „Lucrez în sistemul sanitar, pot spune că sunt mulţumită de cât câştig, dar s-ar putea şi mai bine. Dacă ar fi aleg din nou, m-aş profila pe agricultură. La ţară se fac mult mai mulţi bani decât la oraş. Am auzit că agricultura este foarte rentabilă şi asta aş alege dacă aş mai avea posibilitatea, este ceva de viitor.”
Crecea Neculai, director: „Da, sunt mulţumit. Se câştigă foarte bine în domeniul pe care mi l-am ales, dacă se munceşte bineînţeles. Dacă tragem puţin şi ne străduim, putem face bani frumoşi. Eu numai ce m-am privatizat în domeniul construcţiilor şi pot spune că sunt foarte mulţumit. Nu cred că aş alege altă meserie.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro