Cetatenesti

?Tarifele de intrare la Strand ? cam piperate?

16.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Temperaturile înregistrate în ultimele zile i-a determinat pe mulţi arădeni să se refugieze din calea căldurii la Ştrandul Neptun. În acest context, am încercat să aflăm ce părere au arădenii despre tarifele percepute pentru intrarea în această locaţie şi mai ales dacă sunt mulţumiţi de condiţiile care li se oferă. Pentru acest lucru, întrebarea pe care le-am adresat-o interlocutorilor noştri a fost următoarea: „Ce părere aveţi despre actualele tarife de intrare la Ştrandul Neptun şi cum vi se par condiţiile oferite comparativ cu anii trecuţi?”

Elena Muntean, studentă: „Nu sunt din Arad, aşa că nu prea merg la Ştrand. Din câte am văzut totuşi până la ora aceasta, am impresia că nu s-au făcut prea multe îmbunătăţiri faţă de anii trecuţi. Bineînţeles că s-ar putea şi mai bine. Mie una îmi convine că după ora 22.00 este intrarea gratis.”
Anonim: „Nu obişnuiesc să merg foarte des, aşa că nici nu intenţionez să-mi fac un abonament. Nu are rost! Mai multe nu aş şti să vă spun.”
Mihaela Dănzan, studentă: „Aş vrea să-mi fac abonament, şi cred că pentru acest lucru voi beneficia de reducere căci sunt studentă. La plajă nu am apucat să merg, numai seara când după ora 22.00 nu am mai plătit intrarea. Din câte am auzit de la alţii, nu sunt prea mulţumiţi de condiţiile pe care le găsesc aici… În ceea ce mă priveşte, nu ştiu, s-ar putea şi mai bine! Nu este deloc corect pentru cei care au căsuţe şi plătesc şi abonamentul ori intrarea… nu e corect, categoric!”
Florica Drăguşan, casnică: „Am fost şi de 1 Mai cu fetiţa mea. Nu ştiu să vă spun, arată cam la fel. Nu pare să se fi schimbat ceva faţă de anul trecut. Preţurile pot să vă spun că sunt destul de mari, pentru arădenii de rând mai ales. Şi s-ar mai putea îmbunătăţii condiţiile.”
Roxana A., elevă: „Nu sunt din Arad, aşa că vin destul de rar aici la ştrand. Din câte am văzut până acum tarifele sunt acceptabile. Abonamentele sunt ceva mai scumpe, dar eu una nu îmi voi face!”
Vlăducă Florina, elevă: „Sunt acceptabile tarifele, eu aşa cred. Nu cunosc mai multe detalii. La cum arată ştrandul, şi eu zic că arată destul de bine, nu mi se pare că e scumpă intrarea.”
Alexandra, elevă: „Am auzit de nemulţumirea celor care au căsuţe că sunt obligaţi să plătească intrarea pe ştrand, ori să-şi facă abonament. Nu este deloc corect acest lucru. Iar în condiţiile în care mergi doar de câteva ori la plajă, nu cred că e mult 3 lei intrarea. Căci după ora 22.00 este gratis din câte am înţeles.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro