Cetatenesti

In magazinele din municipiu - Preturi la haine pentru toate buzunarele

26.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Arădenii au luat cu asalt magazinele de specialitate pentru a-si reînnoi garderoba. Într-o plimbare prin magazinele din municipiu am observat că cele mai căutate sunt cele care oferă o mare varietate de haine, pe toate gusturile şi toate buzunarele. În această vară, cele mai atrăgătoare par a fi hainele viu colorate.
Roşu,  albastru, galben – culorile acestei veri
Fie că eşti adept al stilului clasic sau a celui modern, magazinele din Arad sunt şi în acest an în pas cu cele mai noi tendinţe ale modei. În această vară se poartă culorile puternice şi acest lucru se poate observa cu ochiul liber atunci când priveşti pe rafturile sau în vitrinele magazinelor de haine. Rosul, galbenul aprins şi albastrul sunt culorile care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui, mai ales că revin în fashion după patru ani. De asemenea, se poartă şi mătasea care a fost considerată mereu un material nobil, care inspiră rafinament. În combinaţie cu zilele însorite de vară, hainele devin foarte şic, fapt pentru care materialele delicate şi transparente provoacă o atracţie subtilă a privirii.
În aceste condiţii, mai toate magazinele încearcă să pună accent pe noile tendinţe din modă şi, la preturi modeste sau puţin mai costisitoare, hainele la modă par a fi „vitale” pentru femeile din ziua de astăzi. „Am început să avem o vânzare foarte bună de când cu noile tendinţe. Hainele sunt mai colorate şi acest lucru le place oamenilor. Cel mai bine se vând tricourile de vară cu imprimeuri, cu dungi sau simple. Din câte am observat, tot mai multe domnişoare preferă tricourile lungi şi mai largi. Mai sunt şi persoane care caută îmbrăcăminte neagră, dar nu prea au şanse să găsească în magazine în aceasta vară haine de acest gen”, a spus o vânzătoare.
Pentru un tricou viu colorat persoanele fără pretenţii ar trebui să scoată din buzunare în jur de 30 de lei, dar acest preţ poate creşte foarte repede chiar şi la 60-70 de lei, acest lucru în funcţie de modelul tricoului, dar şi de material. Totodată, o pereche de blugi poate fi achiziţionată cu doar 90 lei, dar preţul lor devine din ce în ce mai piperat în funcţie de modelul ales, ajungând să „uşureze bugetul” chiar şi cu sume până la 150-200 lei.
Rochiile - la mare căutare
Şi rochiile sunt la mare căutare. De fapt, acestea nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Nu este ceva despre care să poţi spune că trebuie purtate sau eliminate din garderobă. Mai ales că reprezintă esenţa feminităţii. În acest sezon se poarta cam toate lungimile, iar modelele permit atât celor cu trup de invidiat cât şi celor care au câte ceva de ascuns să fie trendy în rochie. Din magazine va puteţi alege rochii tip tunică, stil imperial, cu imprimeuri florale sau în culori „pudrate” (tonuri pământii, auriu, argintiu, roz, piersică, albastru ultramarin şi tonuri neutre) sau „electrice” (galbenul şi albastrul intens sunt în topul recomandărilor stiliştilor la fel ca şi rosul, verdele smarald şi purpuriul), rochii sport, din bumbac sau denim, rochii fine din tul sau sifon, cu talia marcata şi curea, sau în forma de A, vedeta sezonului.
În magazine rochiile se găsesc începând de la 70 de lei, dar preţul creste în funcţie de material, model şi poate să treacă uşor de 150 lei. „Am umblat prin magazine să-mi cumpăr haine pentru acest anotimp şi nu ştiu de unde sa aleg. Am văzut haine foarte frumoase şi cu preturi acceptabile, dar nu m-am hotărât încă. Vreau să-mi cumpăr o bluziţă colorată şi o pereche de blugi conici”, a spus Mirela, o tânără care tocmai studia piaţa.
***
În concluzie, ofertele magazinelor din municipiu sunt destul de variate. Se găsesc haine de toate felurile, unele la chiar preţuri acceptabile. Dar sunt şi magazine de unde, dacă îţi achiziţionezi două produse rămâi fără jumătate de salariu. Totul este să cercetezi piaţa şi să încerci să faci alegerile cele mai bune.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N.B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro