Cetatenesti

Aradenii isi doresc un cinematograf de vara

07.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Aradul a avut cândva două cinematografe  de vară care aveau mare succes şi erau pline seară de seară. În acest context, iată care a fost întrebarea adresată arădenilor în sondajul nostru de astăzi: „Credeţi că dacă s-ar redeschide cinematografele de vară, ar avea succes în Arad? Dumneavoastră le-aţi frecventa?”

Zaharia Radu, barman: „Am umblat acum câţiva ani la cinematografe, dar acum sincer vă spun  că nu prea mai am timp. Dacă s-ar redeschide cele de vară, cu siguranţă că mi-aş face timp să le frecventez. Ar fi frumos… şi sunt convins că ar veni foarte multă lume.”
Moraru Radu, zidar: „Nu mai am timp să le frecventez, aceasta este marea mea problemă. Şi sincer pe mine unul nici nu prea mă interesează filmele. Îmi pare totuşi rău de situaţia care s-a creat cu aceste cinematografe care au dispărut din peisajul Aradului. A fost frumos pe vremuri.”
Florin Gogoaşă, pensionar: „Nu ştiu dacă m-ar lăsa televizorul. Probabil că dacă s-ar difuza un film mai deosebit şi pe care nu am avut ocazia să-l văd la televizor, aş merge şi la un cinematograf de vară. Dar, în condiţiile în care grila de programe TV este atât de bogată, nu văd cine ar mai fi interesat să meargă la film în oraş. Suntem pur şi simplu dependenţi de televizor.”
Radu, agricultor: „Sincer, aş vrea să se redeschidă aceste cinematografe de vară. Ar fi frumos şi pentru oraş, am avea cu totul o altă imagine, dar şi pentru arădenii care ar avea ce să facă în timpul liber. Îmi aduc aminte pe vremea când eram la şcoală, acum 10, 12 ani de zile că erau aceste cinematografe de vară şi lumea mergea foarte des.”
Ambru Mircea, depanator calculatoare: „Da, ar fi frumos să se redeschidă aceste cinematografe. Cred că aş merge cu plăcere. Obişnuiesc să merg şi la Dacia atunci când rulează un film bun.”
Alina, studentă: „Ar fi foarte frumos să se deschidă un astfel de cinematograf, în aer liber. Sigur aş merge căci eu nici nu am prins perioada în care ele funcţionau, nu-mi aduc aminte, eram mult prea mică. De aceea, aş fi curioasă să văd şi în Arad un astfel de cinematograf.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.S ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro