Cetatenesti

Cum isi petrec aradenii week-end-ul?

09.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Sfârşitul de săptămână reprezintă pentru fiecare dintre noi un motiv în plus pentru a ieşi din casă. Tocmai de aceea întrebarea pe care le-am adresat-o arădenilor, în speţă tinerilor, în sondajul nostru de astăzi a fost următoarea: „Ce faceţi dumneavoastră de regulă în week-end? Dacă mergeţi undeva, ce locaţie alegeţi?”

Popovici Camelia, casnică: „Nu obişnuiesc să ies căci am copii şi de regulă stau cu familia la fiecare sfârşit de săptămână. În mare parte să ştiţi că şi banii reprezintă o problemă pentru arădeni. Nu prea ne permite bugetul să facem ieşiri dese, să ne distrăm… Toate sunt limitate!”
Faur Bogdana, elevă: „De obicei stau acasă la sfârşit de săptămână. În acest week-end dacă va fi vreme frumoasă o să merg la plajă pe ştrand, cu surorile mele şi cu prietenii. Poate mai la un suc, la o terasă…să vedem.”
Daiana, elevă: „Cred că voi merge pe ştrand. De altfel în Arad nici nu există o altă locaţie mai interesantă decât Ştrandul Neptun, unde ne putem distra cu prietenii. Mai la o baie, câteva ore la plajă, cam asta fac de obicei în fiecare sfârşit de săptămână. Profităm că nu mergem la şcoală.”
Anonim: „În acest sfârşit de săptămână mi-am plănuit să plec cu familia şi nişte prieteni apropiaţi la Cladova. Am mai fost în această zonă şi ne-a plăcut tare mult. Vom sta la un grătar, la plaja, vom face baie. De regulă obişnuim să ieşim în fiecare week-end. Cheltuiala o putem fixa chiar noi…Ne putem distra şi cu bani puţini, cred eu.”
Cotron Cristina, vânzătoare: „Nu ies nicăieri. Foarte rar obişnuiesc să ies undeva. Prefer să rămân acasă cu familia, să mă odihnesc. Din păcate lucrăm prea mult în cursul săptămânii, iar în zilele de sâmbătă şi duminică nu vrem altceva decât să ne odihnim.  Pe de altă parte, şi banii sunt o problemă. Nu ne permitem să ieşim la distracţii foarte des.”
Florentina I., vânzătoare: „Mergem la plajă în fiecare week-end. La fel voi face şi zilele acestea. Vom profita de vremea frumoasă cât putem. Cu toate că o ieşire ne costă cam mult, eu cred că atâta merităm şi noi după multă muncă. Şi doar o dată suntem tineri.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica; Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro