Cetatenesti

?Strandul nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre?

11.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Locul de agrement al arădenilor, Ştrandul Neptun, nu a mai beneficiat de modernizări de multă vreme. Doar anul acesta au fost reparate câteva alei şi… cam atât. Bazinele nu au mai fost modernizate iar, în bazinul mare, nu se ştie din ce motive, nici măcar nu este apă. Dar să nu mai lungim vorba. Iată ce ne-au răspuns ieri vizitatorii ştrandului la întrebarea „Sunteţi mulţumiţi de condiţiile ce vi se oferă la ştrand?”, într-un sondaj realizat la faţa locului…

Rodica Bălan, pensionară: „Eu cred că este mult mai curat ca în anii trecuţi. Nu este normal însă că în bazinul mare nu este apă nici în ziua de astăzi. Tocmai acum, la sfârşit de săptămână când vine atâta lume pe ştrand şi nu au unde să facă o baie. Bazinul mijlociu este foarte murdar…”
Angela Farcaş, croitoreasă: „Nu sunt mulţumită pentru că nici măcar în bazinul mic, cel pentru copiii nu este apă caldă. Ce să mai vorbesc de duşuri unde îngheţi după ce faci o baie, sau bazinul mijlociu care este infect. Ar trebui să umple şi bazinul mare că doar mulţi vin pe ştrand să înoate.”
B.T.: „Condiţiile nu sunt cele mai bune. Ar putea să fie şi mai bine la ştrand. În ultimii doi ani nu am văzut să se facă vreo investiţie. Şi nu mi se pare normal să nu existe apă în bazinul mare, ce doar de aia se vine la ştrand să faci baie.”
Petru Vida, conducător auto: „Acum a venit prima dată anul acesta. Condiţiile oferite lasă de dorit. Bazinele sunt murdare şi doar la duş poţi să te mai răcoreşti. Oricum eu nu prea vin pe aici, pentru că, după părerea mea ştrandul este mizerabil. Eu mă duc doar la bazinul de înot mai des.”
Şerban Elena, contabilă: „Abia am venit acum. Nu prea ştiu ce să spun despre condiţii pentru că abia acum am ajuns la ştrand, iar anul acesta am venit prima zi astăzi. Mie îmi place ştrandul pentru că eu vin din tinereţe aici. Nu prea mă interesează că nu este apă în bazine pentru că eu nu ştiu să înot. Nu mă duc să mă răcoresc la duş pentru că apa este prea rece, dar mi-am adus apă în sticlă.”
Nicolae B., pensionar: „Nu mi se pare că s-a modernizat ceva. Să se amenajeze un bazin cu apă caldă, termală. Bazinul mare nu are apă deloc, iar bazinul mic pentru copii din cealaltă parte e şi el gol. Parcă ar fi aprilie, nu iulie.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro