Cetatenesti

La Piata Mihai Viteazul, oferta bogata de produse agroalimentare

18.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Arădenii care îşi fac cumpărăturile din Piaţa Mihai Viteazul, cunoscută şi Piaţa Mică, au posibilitatea să îşi aleagă ce produse doresc să consume zilnic. Aici se pot găsi, de la ceapă, morcovi şi castraveţi până la cartofi şi varză. Fructele autohtone sunt şi ele prezente pe piaţă. La cireşe, vişine şi la zmeură se stă la rând pentru că sunt proaspete şi arată bine.
În ceea ce priveşte lucrările de modernizare a Pieţei Mihai Viteazul, Daniela Săbău, director general SC TOP SA, ne-a declarat: „Am comandat lucrări în plus pentru piaţa agroalimentară, respectiv hidranţi pentru spălarea legumelor şi fructelor, care nu au existat până acum. În zilele următoare aşteptăm mesele din fibră de sticlă, care vor fi amplasate în fostul bazar, urmând să schimbăm şi copertina albastră”. 
Despre produsele agroalimentare Ioan Jura, administrator Piaţa Mihai Viteazul, a subliniat că: „zarzavaturile şi cartofii sunt în cantităţi mari pe piaţă. Au apărut şi cireşele şi vişinele de la producători. La sfârşit de săptămână se vinde în cantităţi mari orice fel de produse fiind şi cumpărători foarte mulţi”.
Întrebat dacă au existat plângeri, în ultima perioadă, privind furturile din buzunare, Ioan Jura a precizat că acestea s-au rărit. „Vine şi poliţia şi ne ajută, dar ne descurcăm şi cu gardienii noştri”. 
Nelu Roşu, din Macea : „Am vândut mai bine puţin ca alte zile. La sfârşit de săptămână merge mai bine ca alte zile”.
Maria Boboescu, de la ferma Neudorf: „Avem şase hectare jumătate de zmeură, iar vânzarea este asigurată, pentru că nu avem concurenţă din import. Este o investiţie mare, dar rentabilă”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro