Cetatenesti

Unde prefera sa se relaxeze aradenii?

19.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Temperaturile ridicate de afară ne determină de cele mai multe ori să lăsăm totul şi să mergem spre o zonă de agrement unde să ne răcorim. Pentru a afla ce locuri de relaxare preferă arădenii le-am adresat următoarea întrebare: Frecventaţi locurile de agrement? Care sunt acestea?

Ana, C, casnică: Nu merg nicăieri  fiindcă nu pot sta la soare. Când este foarte cald, stau la umbră şi nu prea ies din casă. Nu suport temperaturile mari.
V.G, asistentă medicală:  de obicei  merg la ştrand când este foarte cald. De regulă de 2,3 ori pe săptămână. Îmi place să fac plajă.
Rodica Morar, patroană:  Merg doar la Ghioroc şi Şofronea, la baie termală. Apa ne face bine.  În rest nicăieri. Anul acesta nu am fost încă, dar de săptămâna viitoare suntem programaţi. O să mergem de 2 ori pe săptămână. 
Valeriu Gogâţ, pensionar: Eu nu frecventez nici o zonă de agrement. Nu am timp. Mă ocup cu albinele. Iar acum stau la ţară şi zonele de relaxare sunt departe.
   Anonim: Merg să mă relaxez, dar nu în oraş ci în zona Aradului. Săptămânal fac acest lucru. Aici pe ştrand nu îmi place.
Dana, Băitanu, casnică:  Nu prea merg la ştrand sau în altă parte. În fiecare zi cu soare ies cu fetiţa în parc. Acolo ne place cel mai mult. Este şi umbră şi are unde se juca.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru, Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro