Cetatenesti

Aradenii considera ca ar trebui amenajate mai multe spatii verzi

22.06.2007 ⋅ 0 comentarii

În orice oraş aglomerat spaţiile verzi sunt ca o mană cerească pentru locuitori.  Din păcate  în multe zone ale ţării acestea lipsesc, nici Aradul nu stă mai bine la acest capitol. Pentru a vedea părerea arădenilor cu privire la spaţiile verzi din Arad le-am adresat următoarea întrebare: Consideraţi că Aradul are suficiente spaţii verzi?

Margareta Moş, pensionară: „Nu prea sunt multe zone verzi. La populaţia care este ar trebui mult mai multe.  Nu prea avem unde să ne relaxăm şi să respirăm aer curat”.
Elena Gorzescu, pensionară: „Sincer nu prea avem zone verzi.  Copii nu au unde să se joace. Şi parcurile sunt puţine”.
Anonim:  „Nu sunt spaţii verzi. Păi şi dacă   vrem să facem mai multe, unde să le facem?  Nu avem decât posibilitatea să amenajăm  malul Mureşului ca lumea şi avem şi zonă verde”.
Corina Giurgiu, confecţioneră: „Nu  avem deloc spaţii verzi în Arad. Ar fi bine să se mai facă. Şi care le avem nu se întreţin. Nu se face nimic pentru sănătatea noastră”. 
Traian Ionescu, inginer:  „Suficiente spaţii verzi nu sunt niciodată pentru că  sănătatea oamenilor. Nici un efort în ceea ce privesc spaţiile verzi nu este prea mare. Eu am auzit că există  intenţiile de a mai elimina din spaţiile verzi. Sincer mi se pare o crimă la adresa locuitorilor Aradului.  Ar trebui depuse eforturi pentru majorarea suprafeţelor.  Pentru că sunt benefice. Iar cele existente ar trebui păstrate neaparat.  Ar trebui  ca opinia tuturor celor care iubesc viaţa să fie  prioritară pentru edilii oraşului”. 
Floarea Buciuc, muncitoare:  „Avem spaţii verzi, dar nu foarte multe. Eu sincer nu prea mă duc că nu am timp. Unde sunt spaţii verzi nu sunt bănci.  Doar în parcul de la consiliu mai ies oamenii la aer curat”. 

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro