Cetatenesti

?Este ceva normal sa ne cunoastem starea de sanatate? ? sustin aradenii

27.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Ministerul Sănătăţii a decis ca odată pe an toată populaţia să beneficieze de analize gratuite. Aceste program după cum declară dânşii  începe pe data de 1 iulie. Pentru a afla părerea arădenilor cu privire la această măsură le-am adresat următoarea întrebare: Credeţi că decizia Ministerului Sănătăţii de a efectua analize gratuite cetăţenilor o dată pe an este utilă? Credeţi că se va aplica?

Gheorghe Szucs, pensionar:  „Am auzit că dacă se aplică este obligatoriu să facem analizele. Nu e rău că se mai gândesc şi la sănătatea noastră”.
Floarea Szucs, pensionar:  „Şi eu sunt de aceiaşi părere cu soţul meu. Oricum noi ţinem la sănătate şi ne facem analizele periodic”. 
Ladislav, S, inginer agronom: „Numai să se aplice.  Este o decizie foarte înţeleaptă. Cred că este ceva normal să se cunoască starea de sănătate a populaţiei”.
Costică Cherguţă, pensionar: „E bine venită o astfel de decizie.  Dar eu nu  cred până nu văd. Au mai anunţat ei şi altă dată şi nu s-a făcut nimic”. 
Viorica Ghiosan, pensionar: „Până nu văd nu mai cred nimic. Este o poveste veche. Iar dacă se aplică cu siguranţă e binevenită decizia”.
Ionuţ Iercuş, muncitor: „De această dată să se ţină de cuvânt. Zic că este o decizie bună,  dar totul depinde şi de modul de aplicare”. 

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru; Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro