Cetatenesti

Aradenii ? cu gandul la concedii

28.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Aflându-ne în plin sezon estival, voluntar sau nu, fiecăruia dintre noi îi zboară câteodată gândul spre vacanţă. Unii dintre arădeni îşi permit să plece într-o destinaţie anume, în timp ce alţii rămân doar cu speranţa că vreodată vor ajunge să viziteze anumite zone din ţară sau de peste hotare. Agenţiile de turism „se bat” în oferte care mai de care mai atractive însă, din nefericire, chiar nici cele mai ieftine dintre ele nu sunt accesibile pentru buzunarul multora dintre arădeni.

Sergiu Irimie, student: „Anul acesta sunt nevoit să sar peste partea cu concediul pentru că nu îmi permit să plec. Ideea e că mi-aş dori să merg undeva la mare. Şi nu la cea din România ci mi-aş dori să petrec câteva zile le litoralul bulgăresc. Poate la anu, cine ştie?”
Ana Naghi, pensionară: „Aş vrea să plec peste hotare. Dacă ar fi să am o destinaţie anume, aş alege Grecia. Am fost însă deja la Marea Neagră câteva zile şi a fost frumos şi aici”.
Silvia Rusu, studentă: „Eu prefer muntele, însă din cauza mai multor lucruri, nu pot să plec în concediu anul acesta. Mi-aş dori să îmi permit să evadez undeva măcar pentru câteva zile din mijlocul problemelor de zi cu zi. Fiecare avem nevoie de puţină relaxare, iar pentru mine, după cum spuneam, muntele ar fi varianta ideală”.
Floarea Gal, pensionară: „Indiscutabil, dacă ar fi să plec undeva în concediu aş alege, ca întotdeauna, staţiuni din ţară. Nu exagerez când spun că îmi doresc ţara mai mult ca orice. Şi peste graniţă să nu ne imaginăm că umblă câinii cu colaci în coadă. Dacă nu muncim, nu avem. Iar noi avem aşa o ţară frumoasă, şi ar fi păcat să plec altundeva. Fiind pensionară beneficiez de  un bilet de tratament la Sovata, unde voi pleca în luna august”.
Ioana Crainic, pensionar pe caz de boală: „Unde să plec? Am doi copii de ţinut în şcoală, sunt singură, despărţită de soţ, în pensie de boală… Unde să mai se pună problema de plecare undeva. Asta e viaţa cu problemele ei. Ce să facem…”
Cristina Mara, economist: „Îmi doresc enorm de mult să plec în SUA şi sper ca în acest an să reuşesc să îmi petrec concediul acolo. ”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro