Cetatenesti

Drumul comunal Sofronea - Sanpaul, intr-o stare jalnica

30.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Despre drumurile comunale am scris de nenumărate ori în speranţa că edilii şi conducerea administraţiei judeţului Arad va lua măsuri, iar odată cu intrarea României în Uniunea Europeană nu ne vom mai rupe roţile autoturismelor în gropi. Din păcate, aşa cum se întâmplă la noi, totul rămâne la stadiul de promisiune a aleşilor locali. Un exemplu elocvent este drumul comunal care leagă localitatea Şofronea de Sânpaul. Acesta se află de mai mult timp într-o stare de-a dreptul deplorabilă cu gropi de aproape jumătate de metru, unde doar tractoarele mai pot trece pe timp de ploaie.
De câteva zile şi-au făcut apariţia în zonă nişte muncitori care mai mult s-au făcut că astupă gropile. Cu o roabă şi ceva material pentru carosabil au astupat câteva gropi după care au plecat şi nimeni nu au mai auzit de ei.  Localnicii sunt revoltaţi pe conducerea Primăriei Şofronea care a promis de nenumărate ori că drumul comunal va fi reabilitat.
Cornel Cocoş: „Au venit câţiva muncitori şi au aruncat câteva roabe după care au plecat. Este ruşinos ceea ce se întâmplă”.
Daniela Cornea: „Edilii locali nu îşi fac defel datoria. Au astupat câteva gropi şi au plecat. Cred că restul de material l-au pus la altcineva”.
Ieri, am încercat să luăm legătura cu primarul Ioan Sabău, dar acesta avea telefonul închis.
În schimb doamna viceprimar Paraschiva Sandu ne-a declarat: „Am făcut proiectul, sunt băgate toate avizele pentru a-l pune la licitaţie. Proiectul ne-a cost 700 de milioane. Deocamdată plombăm drumul. Acum sunt în concediu, dar marţi merg la muncă şi voi vedea ce s-a lucrat. Am vorbit cu o firmă să ne plombeze toate gropile de pe acest drum. La rectificare vrem să obţinem bani. În această toamnă sperăm să demarăm lucrările generale la drum”.
PS: Lăsând la o parte promisiunile d-nei viceprimar, drumul comunal Şofronea - Sâmpaul este plin de gropi, unde vacile îşi fac nevoile când vin seara de la păşune. Dar şi acestea se mai împiedică de multe ori în gropile care tronează pe acest drum comunal.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro