Cetatenesti

Cartierul Subcetate, drumurile si? ?tir?-urile

17.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Chiar dacă a ajuns să fie considerat una dintre zonele selecte ale Aradului, graţie mai ales numeroaselor vile „postrevoluţionare“ ridicate aici, nici cartierul Subcetate nu este ocolit de probleme.
Ce „doare“ e starea drumurilor, cu capacele de canal prea joase sau prea ridicate. O idee ar fi cocoaşele, care să reducă viteza, ceea ce ar opri distrugerea acestora..
Probleme ridică zgomotul şi trepidaţiile, datorate „tir“-urilor, speranţe de rezolvare existând şi aici. Poate radare, o bandă de circulaţie în plus sau chiar un zid fonic în zonele „delicate.“
Cetăţenii cartierului s-au plâns la unison, pimarului Gheorghe Falcă de calitatea lucrărilor efectuate de cei care au modernizat străzile sau de groapa de gunoi, normal neautorizată, care se formează într-un colţ al zonei.
Alte teme în discuţie: dorinţa de a se construi o biserică ortodoxă în cartier, chiar una de lemn în viitorul parc, un loc de joacă pentru copii, curăţarea bălăriilor de lângă linia ferată, fiind atacată şi marea problemă a birocraţiei. O doamnă foarte energică a dorit să ştie dacă e adevărat că în viitorul apropiat se vor vinde unui „investitor“ de dincolo de Carpaţi, cetatea şi ştrandul. A primit asigurări clare: „Nu se vor vinde!“

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro