Administratie

Prefectura nu putea organiza participarea Aradului la Targul de Fete de la Gaina

25.07.2007 ⋅ 0 comentarii

„Fără îndoială că Aradul trebuia să fie reprezentat pe muntele Găina la tradiţionalul Târg de Fete. Prefectura însă nu poate fi organizator al unor astfel de manifestări pentru că nu poate aloca bani, nefiind ordonator de credite“, a răspuns Gavril Popescu atacurilor lansate săptămâna trecută de către senatorul Nicolae Ioţcu.
Acesta a adăugat că instituţia sa are datoria de a veghea la respectarea legii şi de a informa corect opinia publică. Prefectul a mai adăugat că nu se fereşte de nici un fel de manifestări şi că şi-ar fi oferit tot sprijinul dacă i-ar fi fost solicitat de către Consiliul Judeţean, cel care ar fi trebuit să organizeze prezenţa Aradului la Găina, alături de consiliile locale din zonă.
 Prefectul Aradului a mai explicat că prin departamentele şi comisiile de specialitate, CJA trebuia să întocmească şi să aprobe un proiect hotărâre privind reprezentarea Aradului cu diferite formaţii şi ansambluri folclorice la tradiţionalul Tâtg de Fete şi bineînţeles să aloce banii necesari unei astfel de participări.
Evenimentul din acest an a fost organizat de Consiliul Judeţean Alba, care de altfel a şi înregistrat acest brand.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro