Cetatenesti

Aradenii, multumiti de realizarile primariei

27.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Administraţia locală împlineşte trei ani de la activitate. În acest context, iată care a fost întrebarea pe care le-am adresat-o arădenilor în sondajul nostru de astăzi: „Ce părere aveţi despre activitatea acestora în aceşti trei ani?”

Iosif, fotbalist: „Se văd unele modernizări, dar nu foarte multe. S-au asfaltat câteva străzi. Mi-aş fi dorit ca în fotbal, sport în general  să fii existat mai multă implicare. Echipa arădeană merită mult mai mult din partea aleşilor locali. Măcar de acum înainte poate se va lua în considerare şi acest sector.”
Ang Mircea, inginer: „Bună, cu mici excepţii. În cartiere parcă nu s-a făcut mare lucru. Iar după părerea mea, Aradul ar avea nevoie de spaţii verzi, parcuri. De aceea, cred că ar trebui să se planteze nişte pomi, să se modernizeze parcurile, ba mai mult să se amenajeze spaţii verzi şi locuri de joacă pentru cei mici.”
Matei Lucia, asistent farmaceutic: „Din câte am observat eu se schimbă în bine oraşul. S-au făcut unele modernizări în aceşti trei ani de zile. Dar, ne aşteptăm la mai mult.”
Lazăr Viorica, manager: „Este cam în ceaţă, nu-mi dau seama ce s-a făcut concret. De asta zic, activitatea lor nu prea iese la suprafaţă. S-ar putea mult mai bine, mult mai mult interes pentru arădeni, pentru oraş.”
Bodin Melania, casnică: „Eu sunt din judeţ, iar de câte ori am venit în oraş pot spune că am văzut câte un lucru bun. Actuala administraţie locală îşi dă interesul pentru populaţie şi oraş. Mai sunt însă goluri care trebuie umplute.”
Gogoaşă Florin, pensionar: „Nu s-a făcut nimic în ultimii trei ani de zile. Nu auzim decât promisiuni şi planuri, proiecte care din păcate rămân doar pe hârtie. Mai demult, mergeam în audienţă la primar câte 15 persoane, dintre care 8 erau sigur rezolvate. Acum, mergem câte 100 de persoane, dintre care nimeni nu este ajutat. Din păcate primarul Falcă nu face altceva decât să promită. Fie nu sunt bani, fie se fură foarte mult…”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro