Cetatenesti

?Curatenia orasului lasa de dorit?

28.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Temperaturile ridicate ne dau în continuare mari bătăi de cap. În acest context, firmele de curăţenie, din subordinea municipalităţii ar trebui    să-şi ia în serios atribuţiile şi anume să ude cât mai des şoselele, şi să strângă deşeurile de acolo de unde este nevoie. Astăzi, i-am întrebat pe arădeni cum văd ei activitatea acestor firme de salubritate, dacă îşi fac sau nu datoria aşa cum ar trebui:

Demian Iosif, pensionar: „Aproximativ. Nu pot spune că se pune foarte mult accentul pe acest sector. Şoselele nu prea am văzut să fie udate, curăţenia…e cât de cât în ordine. Poate pe la zonele periferice arată mai rău.”
Chifa Oscar, pensionar: „Nu prea îşi fac datoria. Cred că un oraş precum Aradul ar trebui să arate mult mai bine, să fie mai îngrijit. Pe de altă parte, şi noi, locuitorii suntem vinovaţi, căci nu ştim să păstrăm.”
Popovici Tiberiu, pensionar: „În centru este curat, cel puţin aşa pare la prima vedere, dar se găsesc cu siguranţă şi zone mai urâte. În cartiere în schimb este dezastru. La fel şi pe şoseaua de centură a oraşului. Acolo ar trebui să controleze salubritatea mai des…”
Anonim: „Nu sunt din oraş, vin destul de rar aici. Ce pot să vă spun: cred că sunt oraşe mult mai curate în ţară, decât Aradul. Cred că ar trebui să se ţină cont de acest domeniu, mai ales acum vara. Şoselele ar trebui udate în permanenţă.”
Oaşă Jana, profesoară: „Cam nu. Lasă de dorit curăţenia la noi în oraş. Şosele, eu nu le-am văzut o dată măcar în această vară să fie udate. Pe aşa călduri ar fi necesar!”
Iovescu Ioan, pensionar: „La mine în cartierul Micălaca nu prea se vede nimic concret. Nu prea cred că cei în măsură îşi fac cum trebui datoria. Din păcate, problema curăţeniei este una foarte gravă pentru Arad. Nimeni nu prea face nimic în acest sens.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica; C. Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro