Cetatenesti

DE CE LA SOFRONEA SE POATE IAR LA ARAD NU?

03.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Ştrandurile din judeţul Arad şi cele din Ungaria au început să fie preferate tot mai mult de arădeni în detrimentul Ştrandului Neptun. Dacă pe ştrandul arădean nu s-a realizat nimic în ultimii ani, ştrandurile din judeţ sunt bine întreţinute şi amenajate în aşa fel încât cei care vin aici se pot relaxa într-o atmosferă plăcută.
Un ştrand demn de toată lauda este cel de la Şofronea, care se află în administrarea Fundaţiei Humanitas, condusă de către Daniel Negrea. În fiecare an, ştrandul este reamenajat, iar curăţenia este la ea acasă. Ştrandul are două bazine cu apă termală, un bazin mare, unde apa este schimbată o dată la săptămână, dar este premenită şi curăţită zilnic şi un bazin mai mic unde apa este schimbată în fiecare zi. De aceea, Ştrandul de la Şofronea este vizitat tot mai mult de familiile din Arad cu copii, dar şi de către cei de vârsta a doua pentru calităţile terapeutice ale apei. 
Duşurile funcţionează cu apă caldă, dar există şi duşuri cu apă rece, unde oamenii pot să-şi regleze apa cum doresc. De asemenea, Ştrandul de la Şofronea este înconjurat de o pădurice care oferă umbră pentru cei care nu suportă razele soarelui. Pentru amuzament, copiii pot să urmărească jocul porumbeilor, care au un spaţiu special amenajat pentru ei. Şi pentru că este un ştrand care se respectă, în vârful unui trunchi de copac, o barză şi-a făcut un cuib unde îşi creşte puii. În ceea ce priveşte angajaţii, Daniel Negrea ne-a declarat că toată familia sa este angrenată în amenajarea şi întreţinerea ştrandului.
Nu în ultimul rând trebuie să subliniem că a fost amenajat şi castelul de la Şofronea, care este parte integrantă a ştrandului. Conform celor declarate de Negrea, aici se vor putea organiza seminarii şi întâlniri, dar şi nunţi şi botezuri. „Scopul nostru este de a oferii celor care ne vizitează câteva ore destinse şi plăcute", a subliniat Daniel Negrea.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro