Cetatenesti

In magazinele aradene - Reduceri de sfarsit de sezon la imbracaminte

06.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Cum sfârşitul de sezon se apropie şi magazinele arădene profită de ocazie punând la dispoziţia arădenilor preţuri tot mai mici la îmbrăcămintea de vară. Afişele care anunţă reducerile îţi fură ochii în centrul municipiului. Cele mai multe dintre magazine prezintă reduceri de la 50 la sută până la 70 la sută. Deşi procentul scăzut din preţ este substanţial, unele dintre magazine tot nu sunt la îndemâna oricui.

Preţuri mici şi la articolele de toamnă-primăvară
Unul dintre cele mai căutate magazine de haine din centru este Terra Nova, care a scăzut preţurile între 30% şi 70%, în funcţie de produs. Clienţii magazinului au golit deja rafturile când au început, oficial, reducerile. În afară de noua colecţie, toate produsele sunt la un preţ substanţial redus.
Tricourile costă în jur de 10,20, 30 şi 40 RON, faţă de peste 40, 50, 60 şi 70 RON. Fustele scurte şi-au scurtat şi preţurile cu 20-30 la sută, costând, în prezent, 40 şi 60 RON, faţă de 70 şi 100 RON. Deşi sezonul rece se apropie, şi hainele pentru anotimpurile reci din stocurile de anul trecut sunt reduse pentru clienţii mai prevăzători. Jacheta de blugi, nelipsită din garderoba de toamnă a multor doamne şi domnişoare, costă 70 RON, cu 80 de RON mai puţin.
Mulţi sunt cei care nu au plecat încă la mare. La aceştia s-au gândit cei de la Jolidon, care au redus preţul costumelor de baie destul de mult. Cele care costau în mod normal 82 sau 88 RON, acum costă 54, respectiv 61 RON. Cele mai scumpe, de 104 sau 112 RON, sunt acum cu 30% mai ieftine. Un costum de baie cu fustă care costa 149 RON, îl găsiţi la reduceri cu 104 RON. 
Nici magazinul Leonardo nu s-a lăsat mai prejos. Aici cumpăraţi trei perechi de încălţări, una este gratis. Aceeaşi ofertă este şi la alte produse comercializate aici.
Costuri pentru toate buzunarele
Şi în Piaţa Obor, duminica pe sute de tarabe, găsiţi articole vară, dar şi de toamnă: tricouri, cămăşi, jachete şi încălţăminte, toate la preţuri mai mult decât tentante! Astfel, cei care nu-şi permit să cheltuiască mai mult de un milion de lei pentru o ţinută de sezon, se pot echipa de la A la Z cu articole la preţuri de angro. Spre exemplu, doamnele îşi pot cumpăra o bluză la 15 lei. Mai sunt şi modele de cămăşuţe care subliniază linia corpului şi nu depăşesc 20 de lei. Şi bluzele mai elegante, din acril cu elastan, la baza gâtului sau „en coeur”, în nuanţe calde, se vând cu 20 tot cu de lei. O fustă de blugi nu vă scoate din portofel mai mult de 300.000 de lei. Dacă jeanşii cei vechi nu mai sunt pe gustul dumneavoastră, vă puteţi cumpăra alţii cu doar 30 de lei. Şi domnii vor găsi articole de vară la preţuri rezonabile. Tricourile de diferite modele se vând cu 15–20 lei, în timp ce pantalonii din fâş, căptuşiţi şi cu buzunare, costă 18 lei. Să nu omitem cămăşile, la doar 12 lei sau vestele din fâş la 180.000 lei.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro