Cetatenesti

Loto 6/49 - un ?sport national? - Ce ar face aradenii cu sase milioane de euro?

07.08.2007 ⋅ 0 comentarii

De săptămâni întregi premiul cel mare Loto 6 din 49 nu a fost câştigat de nimeni, fiind reportat de la o duminică la alta, ajungând astfel la o sumă de peste 6 milioane de euro. I-am întrebat astfel pe arădeni, cum comentează ei acest lucru, şi dacă ar fi să fie ei fericiţii câştigători, ce ar face cu banii? Iată ce ne-au răspuns interlocutorii noştri de astăzi:

Perş Petru, pensionar: „Nu obişnuiesc să joc la Loto, dar cred că am să mă gândesc serios să pun un bilet în această săptămână, mai ales că e vorba de o aşa sumă mare. Cred că aş avea ce face cu banii, mai ales să sunt pensionar de boală…”
Raţiu Flavia, studentă: „Dacă ar fi să câştig, 20% din sumă sau poate chiar mai mult i-aş dona unei case de copii, de restul mi-aş lua o maşină, un apartament…şi nu ştiu. Probabil că i-aş investi în ceva afacere!”
Buda Moisa, pensionar: „Joc rar la Loto, nu prea mă încred în astfel de jocuri. Consider că se pot face multe şmecherii şi aici. Nu ştiu ce aş face cu banii dacă ar fi să-i câştig. Probabil că i-aş investi în ceva, iar de restul aş trăi liniştit şi fără griji de acum înainte.”
Florin Farcaş, electrician: „La Prono Sport joc. Cât despre Loto cred că nu se vor lua curând aceşti bani, se fac şmecherii, ca peste tot. Dacă ar fi să câştig o sumă atât de mare, aş construi o biserică, i-aş ajuta pe cei săraci, şi de restul mi-aş uşura eu traiul.”
Iacob Iulian, muncitor: „I-aş investi în ceva, încă nu ştiu ce anume căci nici măcar nu am visat că aş putea să fiu fericitul câştigător. E pusă în joc o sumă foarte mare, nu obişnuiesc să joc, dar săptămâna aceasta sunt tentat să pun un bilet. Măcar ştiu că am încercat.”
Crişan Liliana, muncitoare: „Este bătător la ochi că încă nu s-a câştigat acest premiu. Nu ştiu…eu nu prea am încredere în astfel de jocuri, de aceea mai bine nu îmi fac speranţe şi nu joc.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica; C. Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro