Cetatenesti

Lipsa banilor si a sanatatii ? principalele probleme ale aradenilor

10.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Încerând să aflăm ce anume îi preocupă pe arădeni cel mai mult, iată care a fost întrebarea pe care le-am adresat-o în sondajul nostru de astăzi: „Enumeraţi-ne trei probleme cu care vă confruntaţi zi de zi?”

Suciu Doina, vânzătoare: „În primul rând sănătatea şi băncile. Nu stau prea bine la aceste două capitole. Urmez un anume tratament, iar creditele la bănci îmi dau mare bătaie de cap. Abia că mai îmi pot achita ratele lunare, dar nu am altă soluţie. Trebuie să ne zbatem să supravieţuim într-o aşa lume cu probleme.”
Nelu: „Nu am probleme. Nu mă plâng că o duc rău, dar nici bine. Sunt destul de o.k. pe mai toate planurile. Altceva nu mai am ce să vă spun, poate ce anume mă pasionează pe mine zi de zi: muzica, fotbalul şi ieşirile.”
Marian Rozalia, casnică: „Lipsa banilor în primul rând, şi sănătatea. Dacă astea două ar fi complete, pot spune că aş avea o viaţă cât de cât fericită. Nu sunt locuri de muncă, tot mai puţine parcă de la o lună la alta. Iar cum fără bani nu poţi trăi...foarte greu ne descurcăm.”
Iuliana Banschi, vânzătoare: „Banii! Asta este principala mea problemă şi cel mai apăsător gând. Binenţeles că lista poate continua, nu prea mai îmi vin deocamdată nimic în minte, m-aţi luat prin surprindere. Nu sunt mulţumită în general de oraşul în care locuiesc. Aradul este un oraş murdar şi poluat, uitaţi încă o problemă care mă preocupă.”
Bor Emilia, fără ocupaţie: „Pacea pe pământ. Sunt tare îngrijorată când văd că de la o zi la alta omul se îndepărtează tot mai mult de Dumnezeu. Nu există linişte şi pace. Greutăţile îi îndeamnă pe români să păcătuiască. Nu ar trebui să uităm de El, căci numai El ne poate ajuta să depăşim aceste probleme.”
Moşneag Lucia, educatoare: „Deocamdată sunt în concediu de odihnă şi mă simt foarte bine. Am uitat parcă de problemele care mă preocupau până acum. Sănătate am cât de cât, slavă Domnului, bani în schimb aş mai avea nevoi...”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica, C. Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro