Cetatenesti

Aradenii se pregatesc de ?Zilele Aradului?

22.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Având în vedere că azi este prima zi de sărbătoare a oraşului nostru, în sondajul nostru de astăzi, i-am întrebat pe arădeni dacă vor participa la „Zilele Aradului” şi cum apreciaBoceica Anica, muncitoare: „Voi participa cu plăcere, îmi plac acest gen de manifestări mai ales dacă ne vor încânta mai mulţi interpreţi de muzică populară, preferaţii mei.”
Vodă Ioan, fără ocupaţie: „Încă nu ştiu ce să fac, dacă să merg sau nu. Depinde şi de bugetul de care dispun. Îmi place muzica populară şi mai mult ca sigur că voi merge prin cartiere dacă se vor ţine concertele. Pe ştrand, nu prea cred, acolo e mai mult de tineret.”
Doina: „Din păcate nu o să pot participa deoarece nu sunt din Arad. M-aţi prins doar în trecere acum. Am văzut programul, mi se pare că este unul cât se poate de frumos. Chiar mi-ar face o deosebită plăcere să particip, dar nu o să fiu în zonă.”
Amza Şimon, referent: „Eu sunt din Almaş, aşa că nu prea văd cum aş putea să fac naveta în fiecare zi. Nu cred că o să pot participa. Oricum, mi se pare o idee excelentă că în fiecare an se organizează astfel de manifestări.”
Martoş Ovidiu, distribuitor: „Nu sunt sigur că voi rămâne în Arad. Am avut cam mult de lucru în ultima perioadă şi s-ar putea ca exact în aceste zile să fiu din nou plecat. Dacă voi rămâne în oraş, sigur că voi participa, cu cea mai mare plăcere. Sunt prezent în fiecare an.”
Vinclar Eva, pensionară: „Mi se pare o idee extraordinară ca oraşul nostru să se bucure de o zi numai a lui. Şi noi arădenii împreună cu el. O să particip la concerte, abia aştept. Prin cartiere mai ales, eu sunt mai mult cu populara.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica C. Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro