Cetatenesti

?n cadrul proiectului ?Poliţia şi minorităţile etnice? iniţiat de Institutul pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul I.G.P.R, la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad a fo

18.09.2007 ⋅ 0 comentarii

„Începând cu această săptămână, se va reintroduce măsura în urma căreia maşinile parcate neregulamentar şi în locuri interzise vor fi ridicate. În acest context, în sondajIovan Alexandru, bucătar: „Eu cred că este foarte bine. Şoferii care habar nu au să parcheze, nu au decât să plătească scump pentru prostia lor. Eu sunt de acord cu această nouă decizie a municipalităţii şi sper să se respecte cât mai mult timp.”
Lazăr Adrian, muncitor: „Dacă nu mai e voie să se parcheze decât în locuri special amenajate pentru acest lucru, atunci să le dea amendă şi să le ridici maşina, bineînţeles.”
Bereţ Gavril, pensionar: „Pe mine ca şi pieton chiar nu mă interesează. Cert este că trebuie să se facă curăţenie în rândul şoferilor indisciplinaţi. Deşi regulamentul spune clar să se parcheze paralel cu trotuarul, nici în ziua de astăzi nu se respectă acest lucru. Aşa că, nu au decât să le ridice maşinile la toţi cei care încalcă legea parcărilor.”
Căriman Ludovic, instalator: „Nu ştiu, cred că e bine. Să-i amendeze drastic, numai aşa se vor învăţa minte să nu mai parcheze până şi în intersecţii.”
Berar Cosmin, poliţist: „Sincer, nu sunt de acord. În urma acestei măsuri vor apărea alte probleme, mult mai grave pentru şoferi. Maşinile ridicate vor fi cu siguranţă avariate, aşa că…nu văd care e soluţia. Cine va plăti zgârieturile?!”
Beraru Dorel, inginer: „Cred că e foarte bine. Nu înţeleg de ce au fost nemulţumiţi arădenii prima dată când s-a acţionat aşa. Este cea mai bună soluţie.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro