Administratie

Calea ferata si demolarea garajelor - principalele nemultumiri ale micalacenilor

20.09.2007 ⋅ 0 comentarii

În cadrul programului „Audienţe la tine acasă“ iniţiat de liberalii arădeni,  săptămâna trecută aceştia s-au întâlnit cu locuitorii din zona 300 Micălaca. Acolo, consilierii locali ai acestui partid şi viceprimarul Tiberiu Dekany au stat de vorbă cu zeci de arădeni care s-au plâns de o serie de probleme cu care se confruntă.
Situaţia reţelei de canalizare din zonă este una dintre problemele care dau cea mai mare bătaie de cap, mai ales acum, în apropierea sezonului ploios. Astfel locuitorii au solicitat intervenţia cât mai rapidă a responsabililor pentru decolmatarea acesteia. Şi starea drumurilor din zonă a fost adusă în atenţia liberalilor arădeni, locuitorii solicitând şi cuprinderea acestora în planul de asfaltări. Un alt subiect abordat şi care stârneşte nemulţumire este numărul mare de câini vagabonzi din zonă, pentru aceştia părând să nu mai existe nici o soluţie.
Bineînţeles că locuitorii din Micălaca s-au plâns şi de calea ferată care le traversează cartierul şi le tulbură liniştea, dar şi de intenţia primăriei de demolare a garajelor. Cât priveşte linia de cale ferată, locuitorii au subliniat focarul de infecţie pe care îl reprezintă marginea acesteia, faptul că zona rambleului este total neîngrijită, cu buruieni crescute în voie şi fără strop de amenajare. În privinţa garajelor, întrebarea cea mai frecventă a vizat planurile de viitor pentru spaţiile ce urmează a fi eliberate, dar şi dacă se are în vedere amenajarea unor locuri de parcare. Pentru a lămuri aceste aspecte, cetăţenii au fost invitaţi la primărie unde pot consulta schiţele şi planurile de dezvoltare ale zonei.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro