Administratie

Modernizari ?n piete

22.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Conducerea SC TOP efectuează o serie de modernizări în pieţele din municipiu. Directorul societăţii – Daniela Sabău a declarat că, la finalizarea investiţiilor, trei pieţe din cartiere vor funcţiona la normele europene. Astfel, în piaţa din cartierul Grădişte, Compania de Apă Canal lucrează utilităţi, iar în piaţa din Alfa lucrările sunt în curs de finalizare. Aici toate mesele vor fi schimbate cu altele noi, lucrările finalizându-se luna viitoare, când comercianţii îşi vor putea relua activitatea. Suma totală alocată pentru cele două pieţe se ridică la 130.000 lei.
În ceea ce priveşte Piaţa Fortuna, agenţii economici au primit o înştiinţare prin care li se solicită să ridice construcţiile din perimetru acesteia până în data de 30 septembrie, pentru a permite finalizarea construcţiei noii hale. Daniela Sabău estimează că şi acolo activitatea va putea fi reluată cât mai curând.  Conducerea pieţelor spune că Piaţa Fortuna va beneficia de toate utilităţile necesare desfăşurării unui comerţ civilizat şi va fi dotată cu mese din fibră de sticlă.
Toate mesele care au fost demontate din pieţele în curs de modernizare vor fi duse la Obor, deoarece, conform normelor europene, comercianţii nu mai au voie să îşi vândă marfa de pe jos. Astfel, Daniela Sabău face apel la toţi cei care-şi comercializează marfa pe jos să înţeleagă că acest lucru nu mai este permis. „Aş dori să înţeleagă că sunt nişte norme care trebuie respectate în pieţe. Îi rog pe cei care nu au loc în pieţe în care şi-au desfăşurat activitatea până acum să se mute în alte pieţe, unde sunt locuri la mese”, a precizat Daniela Sabău, directorul SC TOP.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro