Cetatenesti

Piata Mihai Viteazul aproape de deschidere

25.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Lucrările de reamenajare a Pieţei Mihai Viteazul, sectorul fostului bazar, este aproape gata de finalizare. Ieri, copertina care va acoperi fostul bazar era deja montată pe aproape jumătate din suprafaţa pieţei. Prelata are culoare albă şi va fi instalată pe o suprafaţă totală de aproximativ 4000 metri pătraţi.      
Daniela Săbău, director general al SC TOP SA, ne-a declarat că, după montarea copertinei care ar trebui să se încheie lucrările la începutul lunii octombrie, vor fi aranjate cele 180 de mese din fibră de sticlă.
Conform celor declarate de d-na Daniela Săbău, piaţa va intra în funcţiune în jurul datei de 15 octombrie, şi se vor vinde legume, fructe şi flori.  
Amintim că în bazarul din Piaţa Mică au fost executate lucrări de canalizare şi de înlocuire a asfaltului cu pavele, s-a reamenajat canalizarea, au fost vopsite gheretele, sau montat hidranţi în caz de incendiu. De asemenea, au fost montate mai multe spălătoare destinate împrospătării produselor expuse spre vânzare.
Am întrebat mai mulţi trecători care este părerea lor despre modernizarea pieţei. Ceea ce ne-au declarat în rândurile de mai jos:
Corina Gheorghe: „Este o idee foarte bună. În sfârşit ne vom putea face cumpărăturile în mod civilizat”.
Dorin Marcu: „Să spun drept mie îmi place de iniţiativa conducerii SC TOP. Se vede că este o mână de femeie care ştie să aranjeze treburile”.
Carmen Stinghe: „Pe mine mă interesează ca magazinele cui haine să rămână în piaţă. Acum au aranjat şi gheretele şi arată mult mai bine piaţa”.
Marius Cocoş: „Cred că lucrurile se vor îndrepta înspre bine, iar noi ne vom putea aproviziona mult mai bine.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro