Informatii

UTA la Moneasa

10.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Trecând peste problemele şi „războiul“ de la vârf, „interimarii“ UTA-ei au stabilit totuşi un plan de pregătire pentru pauza din campionat, datorată jocurilor echipei naţionale. Acesta va cuprinde în primă fază un mini-cantonament în staţiunea Moneasa, acolo unde, de azi până sâmbătă după amiază, se va încerca o fortificare atât fizică dar mai ales psihică, atât de necesară după ultimele evenimente.
După demisia lui Nicolae Bara, cel mai probabil, costurile stagiului de pregătire vor fi achitate de către Sandu Ion, acesta reconfirmând faptul că doreşte să preia în totalitate clubul.
Chiar dacă a primit o invitaţie din partea celor de la Universitatea Cluj pentru a disputa un meci amical, UTA a refuzat motivând numeroasele probleme de sănătate din cadrul lotului, alte eventuale accidentări ridicând mari probleme. UTA îi are în „infirmerie“ pe Radovanovici (în recuperare la Bologna după operaţia suferită la gleznă), Iulian Ştefan (aflat tot la Bologna), Văsăie (suspect de hernie), Varga (entorsă severă a genunchiului cu ciupitură a ligamentului încrucişat), Bălţoi (ruptură fibrilară, necesitând încă o săptămână de repaus total), Drida (leziune fibrilară) şi Bumbac (dureri musculare). Iar ca tacâmul să fie complet, etapa viitoare, la Constanţa, vor lipsi Todea şi Simao, ambii suspendaţi.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro