Stire

Vinga, zonă ghinionistă

15.03.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, în jurul prânzului, două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 69, în zona comunei Vinga. Un autoturism marca Mercedes, în care se aflau patru femei, condus de S. N. F., în vârstă de 34 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, a ajuns direct într-un şanţ de pe marginea drumului.

Se pare că incidentul s-a produs datorită unei defecţiuni tehnice a autoturismului. Şoferiţa a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp cu un panou inscripţionat „Curbă deosebit de periculoasă” şi s-a răsturnat peste un podeţ de beton. Cele două pasagere aflate pe locurile din spate au fost rănite, una dintre ele foarte grav. Acestea nu purtau centurile de siguranţă. Şoferiţa şi pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului purtau centurile de siguranţă în momentul producerii incidentului şi au scăpat fără nici o zgârietură, doar cu o sperietură soră cu moartea.

Una dintre femeile rănite în accident a fost transportată la spital în stare gravă şi a fost operată de urgenţă de medicii. Acum se află la secţia de reanimare a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Şoferiţa este cercetată acum pentru accident rutier produs şi urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească în ce măsură va fi trasă la răspundere.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro