Stire

UTA, ?n misiune imposibilă

19.04.2008 ⋅ 0 comentarii

La împlinirea a 63 de ani de existenţă, „Batrâna Doamnă” este ca şi retrogradată în liga secundă.

Confruntarea aniversară, cea cu CFR Cluj, de astăzi, de la ora 16,30 (în direct pe Naţional TV), va fi una destul de tristă pentru mult încercaţii fani arădeni şi asta şi pentru că fotbaliştii „alb-roşii” nu dau impresia că îşi vor putea reveni tocmai împotriva viceliderului Ligii 1.

Jucătorii „textilişti” au destule datorii faţă de conducători, suporteri, de fapt tot ceea ce înseamnă UTA şi ei nu au prea înţeles în acest sezon. Chiar dacă din punct de vedere al situaţiei din clasament o victorie împotriva „feroviarilor” nu înseamnă aproape nimic, pentru orgoliul şi aşa terfelit în noroi al suporterilor arădeni ar conta puţin.

„Împotriva unei echipe ca şi Clujul trebuie să dai totul din tine pentru a emite pretenţii la un rezultat pozitiv. În primul rând, trebuie să ne schimbăm atitudinea în joc, să muncim mult pe teren, făcând multă risipă de energie. Avem cam multe restanţe către suporterii noştri şi ar fi bine să începem să ni le luăm în cele cinci etape care au mai rămas.” - a spus antrenorul Roland Nagy. Din păcate pentru el, fostul „secund” se confruntă cu numeroase probleme de lot şi anume: Varga, Paşcovici, Radovanovic, Mihuţ, Edson (accidentati), Simao, Hora (suspendati), în timp ce Mărginean, Amoreirinha şi Oliveira vor fi opriţi să întoarcă armele împotriva echipei de la care au fost împrumutaţi la Arad. În aceste condiţii, Nagy şi Ţapoş i-au inclus în lot pe toţi jucătorii apţi, dar marea lor problemă rămâne motivarea celor care vor intra pe gazon astăzi, deşi se spune că de acest lucru va avea grijă Gigi Becali, cu o primă indirectă ce ar putea ajunge şi până la 1 milion de euro pentru echipă.

Formaţii probabile:

UTA: Mârne - Bălan, Chiţa, Marincău, Vasiljevic - Hidişan, Todea, Fl. Dan, Iacob - Bălţoi, Zaharia.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Galiassi, Dorsin - Manuel Jose, Dani, Culio - Trică - Semedo, Fabbiani.

Arbitru: Tiberiu Lajos (Timişoara)

Asistenţi: Ovidiu Maier şi Dragoş Iliescu

Rezervă: Ştefan Erdei (Oradea)

Observatori FRF: Mircea Dancu (Sibiu) şi Ioan Igna (Timisoara). 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S. A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro