Stire

DN 7 blocat - Două camioane răsturnate pe şosea

22.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Două camioane s-au răsturnat ieri dimineaţă pe DN 7 (Arad- Deva), blocând traficul rutier pentru mai mult de trei ore. Accidentul a avut loc în jurul orei 6.00, la ieşirea din localitatea Nicolae Bălcescu, spre Săvârşin.

Autotrenurile, unul cu număr de Iran iar celălalt cu număr de Slovenia, s-au răsturnat pe şosea după ce şoferul camionului cu număr slovac a pierdut într-o curbă controlul volanului, intrând astfel pe contrasens. Pentru a evita impactul frontal, şoferul camionului cu număr de Iran, a ieşit de pe şosea. Din cauza manevrelor bruşte efectuate de ambii şoferi, camioanele s-au răsturnat.

Un echipaj SMURD de la Bărzava a sosit de urgenţă la locul incidentului, însă, din fericire, şoferul imprudent a fost rănit uşor. Nici şoferul celui de-al doilea camion implicat în accident nu s-a ales cu răni serioase, acesta scăpând doar cu o sperietură soră cu moartea.

Unul dintre camioane transporta motoare electrice şi material plastic iar cel de-al doilea, sârmă ghimpată, în urma manevrelor, încărcăturile ambelor camioane împrăştiindu-se pe şosea.

Circulaţia în zonă a fost îngreunată pe ambele sensuri, mai bine de trei ore, cu toate că rutieriştii prezenţi la faţa locului au dirijat circulaţia alternativ, în ambele sensuri. Şi angajaţii de la Drumuri Naţionale au sosit prompt la faţa locului pentru a curăţa şoseaua de bucăţile de caroserie, dar şi de marfa de pe şosea.

Foto: Cristian Alexe

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro