Stire

Secusigiu, ?njunghiată de o vecină

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

O tânără de doar 21 de ani a ajuns ieri noaptea la spital, după ce a fost înjunghiată în abdomen. Agresorul este o vecină de-a tinerei, tot de 21 de ani.

Totul s-a petrecut marţi seara în localitatea Secusigiu, pe când cele două tinere se aflau în stradă şi povesteau. Din senin, discuţia lor a degenerat într-un adevărat scandal. Aşa că Daniela M. nu a stat pe gânduri şi, enervată la culme, a băgat cuţitul în Lavinia A. Victima a fost transportată de urgenţă la spital iar agresoarea a fost luată la întrebări de poliţişti. Aceasta a declarat că totul s-a petrecut în câteva fracţiuni de secundă şi că nu a fost nimic premeditat.

Victima a ajuns direct pe masa de operaţie iar acum medicii spun că se află în afara oricărui pericol.

„Poliţiştii din Secusigiu au fost anunţaţi că aseară (n.r. marţi seară) a avut loc un conflict între două femei. Cele două erau vecine iar, din declaraţiile martorilor, agresoarea venea de la un alt vecin, care îi ascuţise un cuţit. Se pare că cele două au copii mici pe care victima i-ar fi lăsat să meargă la o fântână unde exista pericol. Aşa că a fost certată. Cele două s-au şi păruit şi, cum una dintre ele avea cuţitul în mână, a înţepat-o. Acum aşteptăm certificatul medico-legal pentru încadrarea faptei”, ne-a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Aşa se face că în cazul în care victima va depune la Poliţie o plângere pe numele agresoarei, aceasta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală şi riscă şi o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi cinci ani.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro