Stire

Sindicaliştii protestează ?n continuare

09.07.2008 ⋅ 0 comentarii

* Dacă nu vor fi luaţi în seamă de guvernanţi, peste 100 dintre aceştia vor pleca la Bucureşti

Protestul de luni al sindicaliştilor de la CNSRL Frăţia a fost succedat de un altul. Ieri, aproximativ 30 de membri ai Cartel Alfa au pichetat Prefectura cu acceaşi solicitare: majorarea salariului minim pe economie.

Liderii de sindicat s-au întâlnit în timpul pichetării şi cu prefectul judeţului Arad, Gavril Popescu, căruia i-a fost înmânată o listă cu revendicările lor. Prefectul le-a transmis celor prezenţi la acţiunea de protest că va face cunoscut la Guvern solicitările lor.

Liderul Cartel Alfa din Arad, Ilie Don, a spus că acţiunile de protest ale sindicaliştilor arădeni vor continua toată săptămâna: „Suntem puţini la aceste pichetări ale Prefecturii, deoarece nu este uşor să aduni oamenii. Noi vom continua acţiunile de protest, iar mâine (miercuri – n.r.) vor fi prezenţi în faţa Prefecturii cei de la Cartel Alfa, iar joi şi vineri cei de la CNSLR Frăţia. Sperăm că cererile noastre de majorare a salariului minim să fie luate în seamă de guvernanţi”.

Ilie Don a mai spus că în cazul în care va fi organizat un miting la Bucureşti, din Arad vor pleca aproximativ 100 de persoane, care se vor alătura celor din alte judeţe.

Acţiunea de protest de ieri a durat aproximativ 45 de minute şi s-a desfăşurat fără incidente.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro