Stire

Mercedes-Benz ?şi prezintă colecţia de vară

10.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru cei interesaţi de maşini puternice, în perioada 8-11 iulie, AUTO SCHUNN prezintă avantajele colecţiei de vară de limuzine Mercedes-Benz, pe platoul din faţa Magazinului Ziridava. AUTO SCHUNN recurge, astfel, la o idee inovatoare şi anume, trei maşini diferite   zilnic care să-i incânte, în fiecare zi de prezentare. De asemenea, potenţialii cli-enţi pot admira maşini specifice personalităţii lor, datorită designului gândit de aşa natură.

Unele dintre cele mai frumoase modele sunt cele ale claselor B, C şi GL.

Clasa B prezintă avantajul unei multitudini de trăsături care poate mulţumi o mare parte din potenţiala clientelă. Aceste modele îmbină calităţile diferitelor concepte de vehicule ale modelului german, având tourerul sportiv şi compact. Clasa C este elegantă şi beneficiază de un sistem selectiv de amortizare motoare care accelerează mai puternic indiferent de domeniul de turaţie. Clasa GL satisface nevoile celor care preferă luxul şi maşinile spaţioase. Aceasta se pretează atât pentru ieşirile de vacanţă cât şi pentru o posibilă plecare la un eveniment important, o şedinţă sau delegaţie. Interiorul pune la dispoziţie şapte locuri iar designul este deosebit, dat de robusteţea maşinii, care este totodată elegantă. Ea parcurge fără efort orice itinerar cu motorizări V6 sau V8, transmisie automată 7 G-TRONIC şi suspensie programabilă individual AIRMATIC. „Este a patra oară când ieşim la expoziţii în faţa Magazinului Ziridava şi vom face cât mai multe expoziţii de acest gen. Dorinţa noastră este de a fi cât      mai aproape de public prezentându-le toată oferta noastră de vară“, afirmă Lucian Palcău, marketing manager AUTO SCHUNN.

Noul avantaj pe care îl oferă AUTO SCHUNN constă în preluarea unei maşini folosite cu titlu de avans pentru noua achiziţie a unui potenţial client.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro