Stire

Doi bărbaţi din ŞoimoŞ, Au murit ?ntr-o f?nt?nă

11.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi bărbaţi din localitatea Şoimoş şi-au pierdut viaţa ieri după-masă, în timp ce încercau să cureţe o fântână. Pompierii s-au chinuit mai bine de două ore să scoată trupurile celor doi din puţul foarte adânc.

Din spusele martorilor, se pare că unul dintre bărbaţi lucra de ani buni în acest domeniu. Tot cei prezenţi la locul incidentului mai spun şi că victimele aveau vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30. Iniţial, la faţa locului s-au deplasat pompierii civili din Lipova, însă aceştia nu au fost dotaţi corespunzător pentru a putea intra în fântână. Aşa că au apelat la ajutorul pompierilor din Bârzava. În foarte scurt timp, aceştia au ajuns la faţa locului şi au încercat să îi salveze pe cei doi muncitori. Din nefericire, victimele au fost scoase din fântână fără viaţă.

Acum, cazul a ajuns şi la urechile inspectorilor de la ITM, care vor începe o anchetă. Aceştia vor încerca să verifice legalitatea acestei lucrări, care a „omorât” două persoane.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro