Stire

Dorel Cătană, primarul comunei Brazii: ?Vrem să dezvoltăm agroturismul?

16.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Dorel Cătană – primarul comunei Brazii -  a lucrat timp de opt ani ca viceprimar al administraţiei locale din comună, având astfel o bogată experienţă administrativă. Comuna de ale cărei destine se ocupă Dorel Cătană are şase sate componente: Iacobini, Secaş, Buceava, Şoimuş, Mădrigeşti şi centrul de comună – Brazii.

– Cu ce v-aţi propus să începeţi mandatul de primar?

– Cu modernizarea drumului comunal Secaş, reabilitarea căminului cultural din Brazii, reparaţii interioare şi exterioare la sediul primăriei – înlocuirea uşilor şi a geamurilor cu termopane, înlocuirea mobilierului, precum şi introducerea încălzirii centrale.

– Enumeraţi câteva proiecte importante pe care le aveţi în derulare sau pregătite pentru viitorul apropiat...

– Acum este în fază de proiect construcţia unei baze sportive în localitatea Secaş. De asemenea, vom amenaja un spaţiu verde în zona primăriei cu parc şi teren de joacă pentru copii. În ceea ce priveşte iluminatul stradal vă pot spune că vom înlocui lămpile vechi cu unele economice. Ne vom preocupa de modernizarea cabinetului medical – după normele europene -  care este tot în administrarea primăriei.

– Cum veţi finanţa proiectele mari?

– Ne vom preocupa să facem proiecte pe fonduri structurale în vederea asfaltării străzilor din comună şi amenajarea trotuarelor din dale de beton. Vrem să atragem investitori străini pentru dezvoltarea agroturismului în această zonă, întrucât avem o îndeletnicire veche de creştere a animalelor, păsărilor şi albinelor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Voicu_Sida ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro