Stire

Huţan şi restul

01.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Cinci puncte din nouă posibile, două rezultate de egalitate în deplasare şi o victorie pe teren propriu. Acesta este bilanţul UTA-ei la capătul a trei etape disputate din noul sezon.

Partida cu Lupeniul a fost însă cea mai puţin reuşită de până acum, tehnicianul Ionuţ Chirilă având în teren prea multe mâini moarte. Dacă Sebastian Huţan a impresionat prin prestaţia sa, de nerecunoscut au fost mijlocaşii laterali, care au evoluat sub ceea ce se aşteaptă de la ei.

Sebastian Huţan - cel mai bun utist la partida de ieri. A avut noroc şi când stâlpii porţii l-au salvat, însă a avut 6-7 intervenţii de nota 10. Fostul internaţional de tineret a profitat la maximum de greşelile făcute de Mârne în partidele amicable, iar acum pare să fi revenit la forma ideală.

Daniel Melinte - slab în defensivă, inexistent în atac. Jucătorul de bandă al UTA-ei a avut, sâmbătă, o evoluţie slabă, pusă însă de Ionuţ Chirilă şi pe seama unei oboseli, mai ales psihice după partida cu U Cluj.

Bogdan Toc - mult mai bine decât în precedenta deplasare. Plasament mai exact, intervenţii salvatoare, dar încă nu reuşeşte să se înţeleagă cu Buican, între cei doi apărând spaţii mari pe axul central al apărării.

Doru Buican - a fost depăşit cu mare uşurinţă de Chiţu în câteva rânduri, dar a şi intervenit decisiv în momente critice.

Irinel Dumitru - a evoluat cu trac, nereuşind să aducă un aport ofensiv mai mare, iar în defensivă a fost în general prea moale.

Alin Ilin - departe de ceea ce a arătat în partidele amicale. Încearcă multe atât pe banda dreaptă, cât şi intrări pe zona central, însă, deocamdată, jocul său scârţâie.

Cristian Todea - căpitanul UTA-ei a evoluat în nota sa obişnuită, fără însă să apeleze la intrările care i-au adus o faimă de băiat rău în fotbalul românesc.

Ionuţ Bălan - s-a zbătut mult, a recuperat destule baloane, a încercat să dea viteză şi fazei ofensive, dar fără prea mare folos. De multe ori a mers şi în banda dreaptă, unde l-a ajutat pe Melinte.

Mircea Gheorghe - dacă în primele două partide mijlocaşul a reuşit să înscrie, la Lupeni nu a avut nicio ocazie. Pare un fotbalist de moral, care funcţionează la capacitate maximă doar când merge şi echipa.

John Ibeh - tactica folosită de gazde l-a dezavantajat. Nigerianul a încercat să forţeze prin driblinguri pătrunderile în careul advers, însă era mai mereu înconjurat de 2-3 jucători de la Lupeni.

Robert Roszel - a jucat doar pentru a fi la număr pe teren. O evoluţie slabă, nu reuşeşte să câştige niciun duel cu adversarii, greşeşte pase simple, este departe de ceea ce are nevoie UTA în atac.

Florin Dan - intrarea sa pe teren a însufleţit jocul arădenilor, el ratând cea mai clară ocazie în contul formaţiei sale.

Dan Puie - a evoluat doar 10 minute, timp în care a avut o incursiune în careu, la capătul căreia a căzut, cerând penalty.

Lucian Todea - a evoluat prea puţin pentru a putea fi caracterizat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro