Stire

Acţiune europeană a Poliţiei Rutiere

08.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri după masă, mai mulţi şoferi de TIR-uri şi camioane au fost traşi pe dreapta de către agenţii de circulaţie din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad în colaborare cu ARR şi RAR. Aceştia au verificat atât actele autovehiculelor cât şi starea tehnică şi încărcătura.

„Acţiunea se numeşte TRAC şi este demarată în toată Europa de către Organizaţia Poliţiei Rutiere Europene în perioada 6.10.2008-12.10.2008, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi  conducătorii auto care transportă marfă. În cadrul acestei acţiuni  s-a verificat legalitatea efectuării transporturilor, a documentelor de însoţire a mărfii precum şi starea tehnică a autovehiculelor. La nivelul judeţului Arad, la acţiune participă şi lucrătorii din cadrul RAR şi ARR”, a declarat inspector Teodor Tudur, din cadrul Poliţiei Rutiere Arad.

Majoritatea şoferilor de autovehicule mari au fost opriţi pe DN79 (Arad-Oradea) pentru a fi controlaţi. Acţiunea se desfăşoară în continuare însă pe alte rute iar la sfârşitul aceste săptămâni, sunt invitaţi să ia parte la acţiune şi colegi din cadrul Poliţiei din Bekescsaba şi Szeged dar şi din cadrul autorităţii rutiere maghiare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro