Stire

La Nădlac - Prinsă cu identitate falsă

13.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană din Republica Moldova, care la ieşirea din ţară a prezentat  o carte de identitate românească.       

Femeia s-a prezentat la  Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de ieşire din ţară călătorind pe jos. Aceasta s-a legitimat lucrătorilor de la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.

În timpul verificărilor obişnuite, poliţiştii au constatat că documentul este fals. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceasta se numeşte Olga V., în vârstă de 23 ani şi este din Republica  Moldova. Tânăra a declarat că a obţinut documentul de călătorie fals de la o persoană în schimbul sumei de  100 de euro, în Republica Moldova şi intenţiona să se deplaseze în Italia, pentru a-şi găsi un loc de muncă.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei şi cercetării acesteia pentru fals privind identitatea, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat. 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro