Stire

Coşmar zilnic pe DN7

04.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Deşi de aproape două luni de zile se desfăşoară lucrările de reabilitare pe unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, şi anume DN7, aseară, nervii şoferilor care se aflau în zonă au fost puşi la mare încercare.

Întreaga zi s-a circulat cu dificultate, însă arădenii, şi nu numai par să se fi obişnuit cu asta. DN7 a devenit un coşmar pentru majoritatea oamenilor care circulă zilnic pe acest traseu, obişnuindu-se deja să stea la cozi infernale. Timpul de aşteptare a întrecut aseară orice limită, coada luând amploare încă din apropierea zonei Mioriţa, din Cartierul Micălaca.

Nici şoferii care se aflau pe şoseaua de centură a oraşului nu au scăpat „mai ieftin”, aceasta fiind complet blocată timp de mai bine de jumătate de oră. „Este absurd. S-au pus să muncească la drum însă nu au luat nici o măsură pentru noi, cei care circulăm zilnic. Locuiesc în Arad şi lucrez în Cicir. Dacă înainte făceam aproape 25 de minute până la serviciu, acum fac mai bine de o oră şi sunt nevoit să aştept zeci de minute, în care efectiv stau blocat în trafic. Îşi bat joc pur şi simplu de noi”, a declarat un arădean care se afla în drum spre casă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro