Stire

Hoţ de maşini arestat de poliţişti

04.11.2008 ⋅ 0 comentarii

În drum spre distracţie, un tânăr din Oraşul Nădlac a furat două maşini, doar pentru o scurtă plimbare. Din păcate însă nu i-au ieşit pasenţele pentru că un proprietar a anunţat imediat poliţia.

Bersic C., de 25 de ani, se îndrepta spre discoteca din zonă, când, mergând pe o stradă, i-a sărit în ochi o autoutilitară Dacia 1307, care era parcată. Uitându-se înăuntrul maşinii, acesta a zărit cheile în contact şi portiera deschisă. La primul impuls, tânărul s-a urcat la volan şi a pornit. Din păcate însă, nu s-a putut deplasa mai mult de aproximativ 300 de metri, pentru că dintr-o dată s-a oprit motorul. Bersic C., s-a dat jos de la volan şi a abandonat autoturismul, aruncând cheile pe jos. După câteva minute tânărul s-a întors după chei, pentru că a descoperit o altă maşină, marca Dacia, parcată în faţa unei locuinţe. A folosit cheile de la maşina anterioară, a deschis-o şi a pornit la drum. Din păcate însă nu a reuşit să se deplaseze prea mult, pentru că poliţia a fost imediat sesizată de către proprietarul maşinii şi l-a prins pe tânăr chiar în plin flagrant.

Poliţiştii din Oraşul Nădlac i-au întocmit lui Bersic C. dosar penal pentru furt calificat, însă cercetările continuă pentru a stabili întreaga activitate infracţională a acestuia, mai ales după ce la controlul corporal, asupra tânărului au fost găsite şi alte legături de chei, care se pare că nu îi aparţin.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro