Stire

S-a sp?nzurat de copacul din faţa casei

21.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Un tânăr de 29 de ani şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de copacul din faţa casei, unde locuiau soţia şi fetiţa lui. Răpus de necaz şi de durere, că în curând va fi nevoit să se prezinte în faţa instanţei, pentru propriul proces de divorţ, Tudosie Chirilă a luat cea mai simplă decizie de a termina cu toate problemele vieţii: s-a spânzurat. Pentru că vroia ca soţia, cea pe care o iubea cel mai mult, să fie prima care să afle de fapta sa, bărbatul s-a spânzurat chiar în faţa casei unde locuia soacră-sa. Când aceasta a venit să încuie poarta peste noapte, a găsit trupul neînsufleţit al ginerelui care atârna de creanga copacului din faţa casei. Şocată, a anunţat imediat poliţia şi salvarea, însă din păcate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Gestul său necugetat i-a luat prin surprindere pe toţi locuitorii din Mândruloc, care nu aveau decât cuvinte de laudă pentru  Tudosie Chirilă.

„Nu ştiu prea multe despre el. E de loc din judeţul Hunedoara. Din câte am înţeles eu părinţii lui ar fi murit. Era un om harnic şi la locul lui. Nu l-am văzut altfel niciodată. Nu pot să îmi dau seama ce   l-a determinat să facă gestul acesta”,  ne-a povestit vecina soacrei tânărului, Dorina.

Nimeni nu s-ar fi gândit că din cauza problemelor familiale, tânărul va ajunge chiar să îşi pună capăt zilelor. Acesta era căsătorit de aproape doi ani de zile cu Mihaela şi aveau împreună un copil de aproape un an şi jumătate. Soţia acestuia mai fusese căsătorită şi avea din mariajul anterior alte două fete. Deşi cei doi se înţelegeau bine şi locuiau împreună de mai mulţi ani, de aproape trei luni de zile, fără ca nimeni să ştie motivul, Mihaela s-a mutat împreună cu copiii la părinţii ei, în Mândruloc, la numărul 68.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat de către cei de la Serviciul de Medicină Legală la morga Spitalului Clinic Judeţean Arad, unde urmează să i se facă necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro