Stire

S-a speriat şi a fugit de la locul accidentului

28.11.2008 ⋅ 0 comentarii

După ce a provocat un accident de circulaţie, s-a speriat şi a ales să se facă nevăzut, pentru a nu fi tras la răspundere de către poliţişti.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzii Păşunii cu strada Abrud, unde un şofer grăbit care trebuia să acorde prioritate unui alt autoturism, l-a lovit pe acesta, părăsind în grabă locul faptei.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că la intersecţia străzii Păşunii cu str. Abrud, un autoturism marca Peugeot condus de către un bărbat a efectuat un viraj la stânga fără să acorde prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Dacia Logan condusă regulamentar din sens opus de către M. Călin Alexandru de 21 ani, din Arad. În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a fost accidentat uşor. După producerea accidentului, şoferul autoturismului Peugeot a părăsit locul faptei, abandonând autovehiculul”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Cercetările au continuat, iar în scurt timp oamenii legii au reuşit să îl identifice pe autor, însă acesta nu a fost găsit acasă. Totuşi, poliţiştii vor continua ancheta pentru a identifica persoana care s-a aflat la volanul autoturismului Peugeot în momentul producerii accidentului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro