Local

Arădenii Jasmina Răsădean și Andi Țolea merg mai departe la „Vocea României”

08.12.2019 ⋅ 0 comentarii

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 6 decembrie 2019. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în a doua semifinală a concursului. Între cei opt concurenți rămași în concurs doi sunt arădeni. Este vorba despre Jasmina Răsădean și Andi Țolea.


Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care a votat concurenții preferați fie prin sms, fie online.


Andi Țolea a încheiat momentele echipei Smiley. Tânărul a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa „Without You” (Mariah Carey). „Ai niște armonice foarte frumoase. Ca antrenor nu ți-aș fi dat piesa asta. A fost un moment drăguț”, a spus Irina. Vorbele sale au fost taxate de Tudor: „Cel mai rău e să îi spui unui artist că momentul lui a fost <<drăguț>>”.


Antrenorul a ținut să îl felicite pe Andi pentru atitudinea lui pe scenă și pentru felul în care și-a controlat emoțiile. Publicul a decis ca Elena Ilie și Andi Țolea să meargă mai departe. Renee Santana a părăsit competiția.


Jasmina Răsădean a avut ultimul moment al echipei Irinei Rimes. Tânăra a impresionat cu piesa „I Will Survive” (Gloria Gaynor). Horia Brenciu a vorbit despre reinterpretările pieselor, menționând că acestea sunt bune, atâta vreme cât sunt și constructive. Antrenorul a fost încântat de calitățile vocale ale concurentei, puse perfect în valoare de alegerea melodiei, însă a taxat lipsa emoției transmise.


Și lui Smiley i-ar fi plăcut să simtă mai multă emoție din partea Jasminei, dar i-a adus cuvinte de laudă în ceea ce privește tehnica vocală: „Ești una dintre vocile mele preferate din concurs, abilitățile tale sunt de necontestat. Foarte bine aleasă piesa, foarte bine orchestrată”. Publicul a decis ca Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean să meargă mai departe. Amanda Aprotosoaei a părăsit competiția.

Sursa: Infomusic