Stire

Percheziții la Lipova și Ghioroc într-un dosar de șantaj, lipsire de libertate, loviri și alte violențe

05.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, au desfășurat astăzi cinci percheziții domiciliare pe raza localităților Lipova și Ghioroc, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire și alte violențe.

„Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 28 decembrie 2019, doi bărbați s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localității Ghioroc, în vederea întâlnirii cu o femeie și un bărbat. Cel din urmă, împreună cu alți trei bărbați și o persoană neidentificată la acel moment, i-ar fi reținut pe primii doi împotriva voinței lor, într-un imobil, unde i-ar fi agresat. De asemenea, cei bănuiți de săvârșirea faptei ar fi amenințat una dintre victime, cu scopul de a-i înapoia o sumă de bani pe care aceasta i-ar fi datorat-o”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

În urma acțiunii, au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierilor, patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, împotriva lor urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

„Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Lipova și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Fotografia are carcter ilustrativ


Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ