Stire

Voluntarii de la Crucea Roșie Arad, în sprijinul celor afectați de coronavirus

13.03.2020 ⋅ 0 comentarii

În condițiile pandemiei de coronavirus, voluntarii filialei Arad a Crucii Roșii s-au alăturat campaniei naționale de informare a populației pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, aceștia s-au angajat în asigurarea pachetelor de alimente de bază și pachetelor de igienă, conform normelor și standardelor Crucii Roșii Române pentru situații de urgență, celor aflați în izolare la domiciliu.

”În condițiile actuale ale pandemiei de COVID 19, Crucea Roșie filiala Arad, s-a mobilizat cu voluntarii lor în sprijinul problemelor ivite.

În acest context au fost distribuite peste 7000 de pliante și afișe legate de metodele de protecție împotriva infectării cu coronavirus. Acestea au fost distribuite în școli, vamă, autorități locale, pe stradă la populație.

În decursul zilei de mâine filiala va dota un centru de carantină din județ, în care sunt persoane cazate asimptomatice cu o mașină de spălat haine. De asemenea vor fi puse la dispozitia lor: 20 de paturi, 50 de cearceafuri, huse pernă. La solicitarea autorităților publice se... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății