Național Stire

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

10.04.2020 ⋅ 0 comentarii

Temperaturile vor fi, în general, mai calde decât cele normale pentru luna aprilie și începutul lunii mai, potrivit prognozei meteo pe următoarele 4 săptămâni. Va ploua mai puțin decât în mod obișnuit în aproape toată țara, informează Digi24.

În săptămâna 13-20 aprilie 2020, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, precum și în extremitatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Va ploua puțin în toată țara. Lipsa preipitațiilor se va face simțită mai ales în regiunile sud-vestice.

Pentru cea de-a doua săptămână a intervalului de prognoză, 20–27 aprilie, temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale, pe întreg teritoriul României.

Și în acest interval cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în toate regiunile.

Și în săptămâna 27 aprilie-4 mai, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Pentru săptămâna 4-11 maim meteorologii estimează că mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele no... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății