Stire

Muzică clasică și poezie la Muzeul Preparandiei

24.06.2020 ⋅ 0 comentarii


Un recital de muzică clasică și poezie va avea loc la Muzeul Preparandiei din municipiul Arad, evenimentul fiind inclus în programul de revitalizare a vieții culturale arădene, care a început în 15 iunie și se va desfășura până în 15 septembrie.

Astfel, vineri, 26 iunie 2020, de la ora 18.00, în curtea Muzeului Preparandiei din municipiul Arad, strada Preparandiei, nr. 13 va avea loc un recital de muzică clasică cu cvartetul Adagio, în timpul căruia actorul Zoltan Lovas va recita poezii de dragoste.

Membrii cvartetului Adagio au pregătit câteva piese clasice din repertoriul universal dar și piese românești. Astfel spectatorii vor putea să asculte muzică de Bach, Vivaldi, Dvorak, Bela Bartok. De asemenea, actorul Zoltan Lovas va recita poezii de dragoste din operele lui Mihai Eminescu, William Shakespeare, Marin Sorescu, Lucian Blaga.

Intrarea la eveniment va fi liberă și se va face doar pe bază de rezervare telefonică, la numărul 0740.946.821.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.

Reguli pentru participarea la eveniment

„Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta publicului următoarele: accesul publicului va fi posibil începând cu ora 17.00,  în limita a 40 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială); la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperaturii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius); persoanele care refuză să le fie măsurată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea muzeului”, susțin reprezentanții Centrului Municipal de Cultură Arad.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro