Național Stire

Cum va fi vremea în primele două săptămâni din septembrie

14.08.2020 ⋅ 0 comentarii

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat vineri dimineață prognoza meteo pentru primele două săptămâni din septembrie. Astfel, vremea va fi călduroasă, iar temperaturile vor fi peste normalul perioadei în zonele estice și sud-estice.

Săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în regiunile nord-estice și local în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare.

Săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 31.08.2020 – 07.09.2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest valorile termice se vor sit... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății