Stire Informatii

Kumaras Social Events, un local potrivit pentru 50 persoane.

14.09.2020 ⋅ 0 comentarii

Kumaras Social Events - o sală ideală pentru petreceri de 50 de persoane

 Să redescoperi bucuria unui local care oferă în primul rând intimitate este o surpriză, poate cea mai mare surpriză dat fiind faptul că cele mai multe localuri aleg să vină cu săli imense, în care se pierde contactul cu omul. Pentru că la Kumaras Social Events Arad în primul rând vorbim de un contactat cu OMUL care intră pe ușa localului, cu OMUL care își dorește o petrecere, o reuniune sau o prezentare de produse.  

 Descoperind locația din Centrul Vechi al Aradului, pe Tribunul Dobra în apropierea Casei cu Lacăt, îți dai seama că poți avea confortul și intimitatea de acasă, chiar acolo. La Kumaras Social Events te șochează în primul rând arhitectura rustică. Și deși, poate, te-ai aștepta ca un local unde pereții sunt de cărămidă cu accente din fier forjat, să fie un loc rece și întunecat, la Kumaras Social Events nu este deloc așa. 

Poate la fel de important ca acel sentiment de intimitate este și faptul că spațiul este împărțit în două camere, astfel că îți poți alege cea mai bună variantă pentru ceea ce îți dorești, de la numărul de per... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro