Stire

Asta da școală: a trecut clasa fără să fie prezent o zi la liceu

15.10.2020 ⋅ 0 comentarii


Un bărbat din judeţul Gorj susţine că a absolvit un an de liceu, la seral, fără să vină la şcoală măcar un minut. Conducerea Liceului Tehnologic din Turburea a confirmat că este elev în clasa a XI-a, scrie adevarul.ro.
 

Bărbatul susţine că, anul trecut, un profesor de educaţie fizică şi sport, cu care se află şi într-o relaţie de rudenie, i-a transmis că se fac înscrieri la liceu, la seral, la Liceul Tehnologic din Turburea:

Gheorghe Cernotoiu a primit un telefon, în urmă cu o săptămână, de la o profesoară care s-a prezentat diriginta de la clasa lui. Bărbatul a fost uluit, pentru că nu pusese piciorul în şcoală şi nu se gândea că mai este elev. „Săptămâna trecută m-am trezit cu un telefon de la o femeie care a spus că este diriginta mea de la clasa a XI-a seral, Talianu. Am rămas blocat. I-am spus că a greşit numărul de telefon sau că este o confuzie. Mi-a cerut să-i spun numele şi mi-a confirmat că sunt înscris în clasa a XI-a. I-am spus că nu am finalizat toată procedura şi mi-a spus că am terminat clasa a X-a. Am văzut multe la viaţa mea, dar aşa ceva nu am văzut. Nu am trecut o secundă pe la şcoală şi nu visam că pot să fiu înscris. Mi-a spus să vin la ora 4 la şcoală să completăm nişte formulare pentru şcoala online. Am contactat pe cineva să îmi spună dacă am absolvit clasa a X-a şi am aflat că am terminat cu media generală 5,58 şi că sunt înscris în clasa a XI-a“, a povestit Gheorghe Cernotoiu.
Având în vedere cele întâmplate, a depus o sesizare la DNA.

Fotografia are rol ilustrativ


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro