Local Social

Fii alături de copii! Direcționează 20% din impozitul pe profit al companiei tale către copii, fără nici un cost pentru tine!

14.12.2020 ⋅ 0 comentarii

In cei aproape 7 ani de activitate, Asociatia Dalia a ajutat zeci de copii cu probleme medicale din zona de vest a tarii. Prin sprijinul financiar acordat, acestia au putut beneficia de interventii chirurgicale, tratamente si terapii de recuperare, atat in tara, cat si in strainatate. 

Am fost alaturi de familii cu venituri limitate, care traiesc in conditii greu de imaginat. Acestora le-am oferit alimente, electrocasnice, obiecte de mobilier, imbracaminte si rechizite. Sprijinim copiii sa isi continue scoala si sa ii ajutam sa ramana in familiile lor!

Ne bucuram de fiecare data cand putem ajuta si obiectivul nostru este fim alaturi de cat mai multi copii aflati in nevoie!

Ajuta si tu!

Pana la finalul anului, ai optiunea sa directionezi 20% din impozitul pe profit al companiei! Legea sponsorizarii iti da dreptul sa alegi ce sa faci cu o parte din taxele pe care trebuie sa le achiti catre stat!

Fa o bucurie copiilor cu probleme grave de sanatate sau celor care traiesc la limita saraciei  si fii alaturi de ei!

Contacteaza-ne si iti vom trimite un contract de sponsorizare. Acesta reprezinta baza redirectionarii cotei de 20% din impozitul pe profit.

Iti multumim din suflet pentru fapta ta buna!

Madalina Cimpoies

Presedinte

Asociatia Dalia


Tel: 0727784793

Email: office@asociatiadalia.ro

Site: www.asociatiadalia.ro

Loc. Arad, jud. Arad


fashiondays.ro